Δείχνουν «αλληλεγγύη» στον Δημήτρη Κουφοντίνα με επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 (pics)

Προκλήθηκαν ζημιές αλλά ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε - Η αντίδραση των κομμάτων

Must Read

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας άγνωστοι υποστηρικτές του φυλακισμένου δολοφόνου της «17Ν» Δημήτρη Κουφοντίνα επιτέθηκαν στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Action24 στη Γκράβα, με μολότοφ, πέτρες και μπογιές, ενώ πέταξαν και τρικάκια.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές στο χώρο που συνήθως βρίσκονται οι υπεύθυνοι ασφάλειας του καναλιού, αλλά ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σταθμού Διονύση Παναγιωτάκη, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν τηλεφωνικές απειλές.

Χρήστος Ταραντίλης: Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν

«Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24. «Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη» προσθέτει.

Μ. Βαρβιτσιώτης: Η επίθεση στο Action24 δεν μπορεί ούτε να φοβίσει ούτε να φιμώσει την ενημέρωση

Η βία δεν θα περάσει, τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Η επίθεση στο Action24 δεν μπορεί ούτε να φοβίσει ούτε να φιμώσει την ενημέρωση».

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ για την επίθεση κατά του Action24

«Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης για την επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού. Και επισημαίνει: «Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

Καταδικάζει την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Καταδικάζει την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΚΙΝΑΛ – Π. Χρηστίδης: Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα

«Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, για την επίθεση στο Action24.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This