Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Μηνύσεις από τον Lamanif σε όσους έβγαλαν στη φόρα το «ροζ» βίντεο

Στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το βίντεο

Στην αντεπίθεση περνάει ο ράπερ Lamanif, υποβάλλοντας μηνύσεις εναντίον όλων όσοι συμμετείχαν στη διαρροή του «ροζ» βίντεο, με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Ο 24χρονος Λάμπρος Μανιφάβας, γνωστός στον χώρο της τραπ μουσικής, είχε απειλήσει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο και έπειτα εξαφανίστηκε στην περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός βρέθηκε ύστερα από τέσσερις μέρες στον εξωτερικό χώρο ενός δημοτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη καλά στην υγεία του, αλλά σε κακή ψυχολογική κατάσταση, γι’ αυτό νοσηλεύτηκε για λίγο σε ψυχιατρική κλινική. Τις επόμενες μέρες προτίθεται να υποβάλει μηνύσεις κατά των ατόμων που συμμετείχαν στη διαρροή του βίντεο. Μάλιστα, σκοπεύει να μιλήσει για πρώτη φορά γι’ αυτούς που ήταν παρόντες, καθώς ως τώρα η κατάστασή του δεν του έχει επιτρέψει να καταθέσει. Στο μεταξύ, οι Αρχές συγκεντρώνουν στοιχεία και πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να λύσουν την υπόθεση, πίσω από την οποία εκτιμούν ότι κρύβονται περίεργα κυκλώματα.

Στο μικροσκόπιο

Την ίδια στιγμή το οπτικοακουστικό υλικό έχει μπει στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ υπάρχει η πληροφορία πως έχει υποστεί επεξεργασία για να μη φαίνονται τα υπόλοιπα πρόσωπα που συμμετείχαν. Εξάλλου στον χώρο όπου απαθανατίστηκαν οι «ροζ» στιγμές βρίσκονταν και άλλες γυναίκες εκτός από την περιβόητη «αφέντρα», την ερωτική παρτενέρ του μουσικού, που τον υποχρέωνε σε ακραία ερωτικά παιχνίδια τα οποία βιντεοσκοπήθηκαν. Οι αξιωματικοί της Δίωξης θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν η ταυτότητα του ατόμου που «ανέβασε» από ψεύτικο προφίλ το βίντεο στα social media και ο υπολογιστής που χρησιμοποίησε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ