Στον Εισαγγελέα για τις καταγγελίες ο Πασχάλης Τσαρούχας – Οι πρώτες του δηλώσεις (video)

Οι καταγγελίες φαίνεται ότι αφορούν και για άλλου ηθοποιούς και σκηνοθέτες!

Must Read

Ενώπιον του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας, προκειμένου να καταθέσει τους φακέλους με τις καταγγελίες από ανθρώπους που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, από ανθρώπους του θεάτρου. Μαζί του ήταν και η νομική σύμβουλος του σωματείου.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες δήλωσε ότι «μας έχει καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε στο Πειθαρχικό που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αυτό. Θα ανέβω πάνω τώρα… Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παιδιά, καλημέρα».

Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού εξήλθε από την εισαγγελία γύρω στις 10:30. Οι τηλεοπτικές κάμερες τον περίμεναν καρτερικά για τις πρώτες του δηλώσεις.

«Λοιπόν, καταθέσαμε τους φακέλους, μας ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Τον ευχαριστήσαμε κι εμείς για την πρωτοβουλία να συνεργαστεί μαζί μας. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε για το πόσους φακέλους κατέθεσα, ούτε για το ποιες υποθέσεις αφορούν. Σας εξήγησα το ειδικό χαρακτηριστικό που έχουν οι φάκελοι. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, το καταλαβαίνετε. Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This