Έλενα Ακρίτα: «Όταν δεν βγαίνει ο πατέρας που μαχαίρωσε τον Λιγνάδη, τι να σου κάνει κι ο δικαστής;» (video)

«Όταν φτάνει σε τέτοια επίπεδα σουρεαλισμού η υπεράσπιση ενός κατηγορούμενου δεν νομίζω ότι έχουμε να πούμε τίποτα άλλο»

Must Read

Η Έλενα Ακρίτα, ήταν εκείνη που αποκάλυψε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το αίτημα της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, να παραιτηθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης από θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο.

«Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεατρου Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές. Θα παρακαλούσα να μη γίνουν εικασίες γύρω από τους λόγους της παραίτησης. Επισήμως ακόμα τίποτα δεν είναι γνωστό. Σχόλια με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται» έγραψε.

Το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας ότι «οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη “αξιόπιστη πληροφορία” είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες». Ωστόσο λίγες μέρες μετά ο εν λόγω ηθοποιός-σκηνοθέτης παραιτήθηκε από τη θέση του και πλέον κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικων παιδιών κατά συρροή.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το σκάνδαλο Λιγνάδη και για όλες τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν ανθρώπους του θεάτρου, τονίζοντας ότι «μέχρι να κουραστώ εντελώς θα προσπαθώ να καταγγείλω τεκμηριωμένα και σοβαρά με τους κανόνες της δημοσιογραφίας» είπε και πρόσθεσε λέγοντας ότι «οφείλω να διαχωρίζω της ιδιότητες της Έλενας και της δημοσιογράφου».

«Ο χώρος του θεάτρου είναι μια χαρά. Υπάρχουν τα άνθη του κακού αλλά και υπέροχοι άνθρωποι. Το θέατρο θα βγει πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά. Εμένα με δαιμονοποίησαν επειδή έχω φωτογραφία του Λιγνάδη από πρεμιέρα του Εθνικού. Έχω με τον Φιλιππίδη, τον Κιμούλη, τον Χαϊκάλη με τους οποίους έχω δουλέψει. Τα πρώτα που πρέπει να μιλήσουν είναι τα θύματα. Δεν μπορείς να βγεις να μιλήσεις σαν τρελός χωρίς αποδείξεις γιατί θα φας μια αγωγή 5 εκατομμύρια» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ότι τα θύματα του εντολέα του είναι «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι με πληρωμή», η Έλενα Ακρίτα είπε πως «δηλώνω κι εγώ επαγγελματίας ομοφυλόφιλος. Όταν υπάρχει καταγγελία ότι πατέρας μαχαίρωσε τον Λιγνάδη και δεν βγαίνει αυτός ο πατέρας, που μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ποιος είναι, είναι ένας πάρα πολύ προβεβλημένος και σοβαρός άνθρωπος που τον εκτιμάμε και τον αγαπάμε, τι να σου κάνει κι ο δικαστής; Αυτή η καταγγελία θα ήταν κομβική και καταπέλτης για την υπόθεση. Κάνω έκκληση στους ανθρώπους που γνωρίζουν ακόμα και για την περίοδο στο Αρσάκειο. Ξέρετε πόσες καταγγελίες έχω εγώ; Αλλά δεν βγαίνουν να μιλήσουν επώνυμα».

Ειρωνεύτηκε μάλιστα ότι όλα ανάγονται στο ότι γίνεται προσπάθεια να εμποδιστεί η επένδυση στο Ελληνικό: «Όταν φτάνει σε τέτοια επίπεδα σουρεαλισμού η υπεράσπιση ενός κατηγορούμενου δεν νομίζω ότι έχουμε να πούμε τίποτα άλλο» είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This