Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Εξαφάνιση 47χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη

Η Γκεργκάνα Κλεστάκοβα εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 22/02 από το κέντρο της πόλης

Την εξαφάνιση μιας 47χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης το «Χαμόγελο του Παιδιού».  

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της 47χρονης Γκεργκάνα Κλεστάκοβα που εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 22/02 από την περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δήλωση του συζύγου της στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» γνωστοποίησε την εξαφάνισή της με σχετική ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της μετά από αίτημα του συζύγου της, «καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του οργανισμού:

«Στις 22/02/2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η κυρία Γκεργκάνα Κλεστάκοβα, 47 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Γκεργκάνα Κλεστάκοβα στις 25/2/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος του συζύγου της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Γκεργκάνα Κλεστάκοβα έχει ύψος 1.54 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κίτρινο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρο μπουφάν, καθώς και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ