Ο ΔΕΔΔΗΕ θα πληρώσει για τα τηλεφωνήματα της «Μήδειας» (ας έκανε κι αλλιώς…)

Όσοι πολίτες κάλεσαν για βοήθεια, δεν θα επιβαρυνθούν με τη χρέωση για τις κλήσεις τους αυτές

Must Read

Κοροϊδία δίχως τέλος για τους κατοίκους των περιοχών που σάρωσε η «Μήδεια», καθώς δεν φτάνει που έμειναν για πολλές ημέρες χωρίς ρεύμα, τους ήρθαν και «φουσκωμένοι» οι λογαριασμοί τηλεφωνίας, επειδή προσπαθούσαν να καλέσουν στο πενταψήφιο τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ, για να δηλώσουν τις διακοπές ηλεκτροδότησης!

Χιλιάδες καταναλωτές πήραν στα χέρια τους λογαριασμούς σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για τις κλήσεις τους στο τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ. «Μας είχαν σε αναμονή και δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα. Παρόλα αυτά οι χρεώσεις προχωρούσαν κανονικά και δεν θεωρώ ότι ανταποκρίνονταν και στην κανονική τιμολόγηση», σημείωσε ένας από τους καταγγέλλοντες, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, που αποκάλυψε το θέμα.

Οι πολίτες καλούσαν τον ΔΕΔΔΗΕ για να μάθουν τι συμβαίνει και βρίσκονταν σε αναμονή ακόμα και μισή ώρα. Oλη αυτή την ώρα, όμως, χρεώνονταν. Μετά την αποκάλυψη, ο ΔΕΔΔΗΕ προσπάθησε να τα «μαζέψει», ανακοινώνοντας ότι όλοι οι πολίτες που κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας (14 έως 21 Φεβρουαρίου) αντιμετώπισαν προβλήματα ηλεκτροδότησης πανελλαδικά, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης και βλαβών στο 11500 ή στο 2111900500 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, δεν θα επιβαρυνθούν με τη χρέωση για αυτές τις κλήσεις.

Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνεργασία με όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους θα καλύψει το ποσό που χρεώθηκαν οι πολίτες για κλήσεις στους δύο αριθμούς για αυτό το διάστημα σε όλες τις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές, πανελλαδικά. Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι θα πιστώσουν τους πολίτες που χρεώθηκαν για τις κλήσεις αυτές, ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ ολοκληρώνει σύντομα σχετικό διαγωνισμό για τη δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλων των πολιτών πανελλαδικά με νέα τηλεφωνική γραμμή, που θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This