Νεκρός από κορωνοϊό δικαστικός υπάλληλος στον Πειραιά

Έδινε μάχη για τη ζωή του επί τρεις εβδομάδες στο «Σωτηρία»

Must Read

Ένας 55χρονος δικαστικός υπάλληλος του Πρωτοδικείου Πειραιά, πατέρας τριών παιδιών, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό.

  • Ρεπορτάζ: Βασίλης Τζήμτσος

Ο υπάλληλος που υπηρετούσε στο Τμήμα Πτωχεύσεων, έδινε μάχη για τη ζωή του τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ήταν από τους πρώτους δικαστικούς υπαλλήλους που κόλλησαν τον θανατηφόρο ιό στα δικαστήρια του Πειραιά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Επί δύο εβδομάδες νοσηλευόταν στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, ενώ τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στην Εντατική. Χθες το βράδυ δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας στο πένθος τη σύζυγο και τα τρία του παιδιά.

Εκτός από τον 55χρονο κόλλησαν κορωνοϊό ο πατέρας του και η αδερφή του η οποία, επίσης, υπηρετεί στα δικαστήρια του Πειραιά. Πιο σοβαρά είναι ο πατέρας του ο οποίος νοσηλεύεται σε μονάδα αυξημένης φροντίδας και δεν θα μπορέσει να πει το… τελευταίο αντίο στο γιό του.

Επτά κρούσματα κορωνοϊού στα δικαστήρια του Πειραιά

Όπως έχει γράψει το newsbreak.gr, δικαστές, εισαγγελείς και δικαστικοί υπάλληλοι είναι αναστατωμένοι στο Δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά, λόγω των αλλεπάλληλων κρουσμάτων κορωνοϊού με αποκορύφωμα το θάνατο του 55χρονου.

Τέσσερις δικαστικοί υπάλληλοι στο Εφετείο και τρεις στο Πρωτοδικείο νόσησαν από τον κορωνοϊό τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ είχε προηγηθεί και Εφέτης ο οποίος ανάρρωσε.

Λόγω της αναστάτωσης που έχει δημιουργηθεί στα δικαστήρια του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα μαζικά rapid tests τα οποία βγήκαν αρνητικά.

Δίκη «κεκλεισμένων των θυρών»

Επίσης, δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο πραγματοποιείται ουσιαστικά «κεκλεισμένων των θυρών», καθώς βασικός κατηγορούμενος που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού ήταν σε καραντίνα λόγω αυξημένων κρουσμάτων στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Σε όλους τους διαδίκους έγιναν rapid test και η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε όταν τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά, χωρίς την παρουσία του κατηγορούμενου που ήταν σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This