Δήμητρα Λιάνη: «Ο Ανδρέας θα βύθιζε το Τσεσμέ»!

Παρέμβαση της Δήμητρας Λιάνη για τα εθνικά θέματα! «Προσπαθούν να παγιδεύσουν την Κύπρο»

Must Read

Διέψευσε τις φήμες για τον Τράγκα και τα έβαλε με την κυβέρνηση. Παρέμβαση της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου πρώτον για τις φήμες που την ήθελαν να συνεργάζεται με το «νεογέννητο κόμμα» του Γιώργου Τράγκα και δεύτερον για τις εθνικές κυβερνητικές επιλογές.

Σε πολύ αυστηρούς τόνους λέει ότι ουδέποτε μπήκε σε πολιτικά παιχνίδια και ούτε επιτρέπει σε κανέναν να την εμπλέκει στα δικά του πολιτικά σχέδια. «Γίνεται μια προσπάθεια να παγιδευτεί η Κύπρος μας σε μια πενταμερή διάσκεψη αναγνώρισης του ψευδοκράτους ως κυρίαρχης κρατικής οντότητας, με συνέπεια την απώλεια της κυπριακής και ελληνικής ΑΟΖ και άλλα δεινά. Ο Ανδρέας δεν θα το επέτρεπε αυτό» λέει η τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη, παρεμβαίνοντας για πρώτη φορά με τέτοιο τρόπο στα τεκταινόμενα.

Με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα, η Δήμητρα Παπανδρέου δηλώνει τα εξής: «Σεβόμενη τον εαυτό μου και τιμώντας τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, ουδέποτε ενεπλάκην σε πολιτικά παιχνίδια. Διαψεύδω κατηγορηματικά οιαδήποτε συσχέτισή μου με το κόμμα του κ. Τράγκα και οποιουδήποτε άλλου κόμματος. Υπερασπίζομαι τις αρχές και τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου και μόνον αυτές, εδώ και τόσα χρόνια. Κανείς δεξιός και ακροδεξιός σχηματισμός και κανείς μεταλλαγμένος αριστερός και αριστερίστικος χώρος δεν δικαιούται να τον επικαλείται και να τον χρησιμοποιεί, ούτε και εμένα. Ο Ανδρέας ανήκει στο έθνος και στους πιστούς της πολιτικής του παρακαταθήκης και φυσικά στη σύγχρονη Ιστορία!»

«Προδόθηκε»

«Ο Ανδρέας εφάρμοσε μια εθνική και κοινωνική πολιτική γραμμή που προδόθηκε σε όλες τις πτυχές της από τους επιγόνους του. Οι λίγοι που δικαιούνται να τον υπερασπιστούν είναι αυτοί που μάτωσαν ενάντια στην παραχάραξη των ιδεών και των αξιών του και συγκρούστηκαν με το πολιτικό κατεστημένο της χώρας. Και αυτοί δίνουν το “παρών” αδιαλείπτως κάθε χρόνο στο μνημόσυνο στις 23 Ιούνη, και κάθε ώρα και στιγμή υπενθυμίζουν τις απόψεις του. Αυτές τις μέρες γίνεται μια προσπάθεια να παγιδευτεί η Κύπρος μας σε μια πενταμερή διάσκεψη αναγνώρισης του ψευδοκράτους ως κυρίαρχης κρατικής οντότητας, με συνέπεια την απώλεια της κυπριακής και ελληνικής ΑΟΖ και άλλα δεινά. Ο Ανδρέας δεν θα το επέτρεπε αυτό. Επίσης επιχειρείται η νομιμοποίηση των παράνομων ερευνών στην καρδιά του Αιγαίου από το “Τσεσμέ”. Ο Ανδρέας, αν δεν το είχε βυθίσει, θα το είχε το λιγότερο απομακρύνει από τα χωρικά μας ύδατα».
Φουλ τα γκάζια η Δήμητρα!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This