«Έπεσε» το Interent για χιλιάδες συνδρομητές της Vodafone στα βόρεια προάστια

Νέο χτύπημα στην αξιοπιστία των υπηρεσιών της εταιρείας, για δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες

Must Read

Ισχυρό ράπισμα στην αξιοπιστία των υπηρεσιών της δέχθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας της χώρας, Vodafone.

Μετά τη «Μήδεια» και τη φονική κακοκαιρία, χθες είχαμε νέο μπλακάουτ για χιλιάδες συνδρομητές σταθερών επικοινωνιών της Vodafone, που έμειναν μετά τις 14.00 το μεσημέρι χωρίς internet. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα εντοπίστηκε σε κόμβο της εταιρίας στη Μεταμόρφωση. Η εταιρία υποστηρίζει ότι σταδιακά το πρόβλημα άρχισε να αποκαθίσταται από αργά χθες το απόγευμα στα βόρεια προάστια.

Πάντως, το νέο μπλακάουτ έρχεται τη χειρότερη στιγμή για την εταιρία, καθώς φήμες θέλουν να προγραμματίζει διψήφιο αριθμό απολύσεων, αφού είναι σε διαδικασία ανασχηματισμού και η εντολή της μητρικής εταιρίας από την Αγγλία είναι να μειωθούν τα κόστη. Είναι επίσης γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια δεν έγιναν και οι απαιτούμενες επενδύσεις λόγω Μνημονίων και μείωσης της κατανάλωσης.

«Βροχή» οι διαμαρτυρίες των συνδρομητών

Καθώς, εκτός από τον κορωνοϊό, η πιο συχνά χρησιμοποιημένη λέξη αυτό τον καιρό είναι η τηλεργασία, τραγική φέρεται ότι είναι, σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες των συνδρομητών της, η κατάσταση στη Vodafone, η οποία ευαγγελίζεται ότι παρέχει στους συνδρομητές της γρήγορο internet, ικανό να τους καλύψει ακόμα και όταν εργάζονται από το σπίτι. Tα μερίδια αγοράς της Vodafone διαμορφώνονται σήμερα μεταξύ 23% – 26%, πίσω από την Cosmote (μερίδιο 50%), ενώ η Wind ακολουθεί με μερίδιο 16%.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This