Μπάχαλο στο Τζάνειο! Κλινική Covid η οφθαλμιατρική – Μόλις 3 κρεβάτια στην Παιδιατρική

«Τα παιδιά του Πειραιά στο βωμό της πανδημίας!» αναφέρει στο newsbreak.gr η Ζωή Ρούσσου

Must Read

Με πατέντες της τελευταίας στιγμής η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υγειονομικοί φορείς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το τρίτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού και την έλλειψη κλινών για τη νοσηλεία ασθενών.

Στα όρια τους είναι τα νοσοκομεία του Πειραιά και άρον άρον επιτάσσουν όσες κλινικές μπορούν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στο Τζάνειο νοσοκομείο. Η παιδιατρική κλινική περιλαμβάνει 20 κλίνες για τα 20.000 παιδιά και εφήβους της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά. Λόγω της πανδημίας τα παιδιά του Πειραιά μένουν με μόλις τρεις κλίνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το προσωπικό του Τζανείου, οι κλίνες των παιδιών και των εφήβων παραχωρούνται για τους ασθενείς της οφθαλμιατρικής κλινικής οι οποίοι… μετακομίζουν στο Παιδιατρικό, γιατί οι δικές της κλίνες, μετατρέπονται σε κλίνες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Το απόλυτο μπάχαλο!

Η δικηγόρος και α’ επιλαχούσα βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Ζωή Ρούσσου δήλωσε στο newsbreak.gr: «Τα παιδιά του Πειραιά στο βωμό της πανδημίας! Για 20.000 παιδιά και εφήβους του Πειραιά ήταν διαθέσιμες για τη νοσηρότητα τους 20 κλίνες στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά και για τους 130.000 ενήλικες ήταν διαθέσιμες 330-390 κλίνες .Είναι δίκαιο; Σαφώς και όχι! Με πρόσχημα την πανδημία η ολοκληρώνεται η αδικία. Τα παιδιά του Πειραιά μένουν με 3 κλίνες εκ των οποίων ο ένας είναι βρεφοθάλαμος! Σύμφωνα με πληροφορίες οι κλίνες των παιδιών και των εφήβων παραχωρούνται στην οφθαλμιατρική κλινική η οποία αντίστοιχα παραχώρησε τις δικές της κλίνες για τους νοσούντες από την πανδημία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This