Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Δεν θα γίνει τηλεκπαίδευση σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα λόγω σεισμικής δραστηριότητας

Στην Ελασσόνα ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, ευρεία σύσκεψη το πρωί της Παρασκευής

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή δεν θα γίνουν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή. Λογικό, γιατί δεν γίνεται να είναι κλεισμένα μέσα στα σπίτια τους τα παιδιά την ώρα που η γη δεν σταματά να τρέμει.

«Αύριο Παρασκευή 5-3-2021 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα τηλεκπαίδευσης μέσω Webex (για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια  εκπαίδευση στις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων) λόγω των έντονης σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Στην περιοχή του σεισμού εν τω μεταξύ, μεταβαίνει εσπευσμένα ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Το πρωί της Παρασκευής (09:00) θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού και όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τον βέλτιστο συντονισμό των ενεργειών τους προς αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ