Πέθανε στα 33 της η Έλλη Διβάνη

«Έσβησε» ξαφνικά πάνω στο άνθος της ηλικίας της η κόρη του Ερρίκου Διβάνη - Έπεσε να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε ποτέ

Must Read

Θρήνος και βουβός πόνος για την οικογένεια Διβάνη που έχασε ξαφνικά τη νεαρή Έλλη.

Η κόρη του Ερρίκου Διβάνη έφυγε στα 33 της χρόνια, σχεδόν 3 χρόνια μετά τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα και αντιπρόεδρου του ομώνυμου ξενοδοχειακού ομίλου Divani. Τον ιστορικό όμιλο Διβάνη που πλέον διαθέτει επτά ξενοδοχειακές μονάδες σε Αθήνα, Καλαμπάκα, Κέρκυρα και Λάρισα, με τους απογόνους των αδερφών Γιώργου και Αριστοτέλη Διβάνη να συνεχίζουν το όραμα των ιδρυτών τους.

«Έσβησε» στον ύπνο της

H νεαρή Έλλη που είχε τόσα όνειρα να συνεχίσει το όραμα του πατέρα και του παππού της, έσβησε ξαφνικά στον ύπνο της. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, η 33χρονη έπεσε να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε ποτέ, με την οικογένειά της να την εντοπίζει νεκρή, τις πρώτες πρωινές ώρες. Για τον εντοπισμό της αιτίας θανάτου της, έχει διενεργείται ιατροδικαστική εξέταση και νεκροτομή.

Η κηδεία της 33χρονης Έλλης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το tricalavoice.gr, αύριο Τρίτη 9 Μαρτίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This