Σήκωσε όπλο ο αστυνομικός; Tο βίντεο που προκαλεί ερωτηματικά (video)

Φαίνεται να σηκώνει όπλο (;) και να σημαδεύει προς τους διαδηλωτές

Must Read

Δεκάδες βίντεο από πολίτες που βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Τρίτης, κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στον απόηχο των συγκλονιστικών γεγονότων που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού αλλά και ξυλοδαρμούς πολιτών, ένα ακόμα στιγμιότυπο προκαλεί ερωτηματικά και έντονο προβληματισμό.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ο οποίος είναι συνοδηγός σε μηχανή, φαίνεται να κρατάει στο αριστερό χέρι του ένα αντικείμενο που μοιάζει έντονα με όπλο. Ο αστυνομικός φαίνεται να σηκώνει το χέρι του και να σημαδεύει με το αντικείμενο αυτό προς τα αριστερά του, όπου βρίσκονται διαδηλωτές.

Δείτε το απόσπασμα στο 1:37:

Την ίδια στιγμή, αλγεινή εντύπωση προκαλεί το βίντεο με τους αστυνομικούς που φωνάζουν «Πάμε να τους γαμήσουμε!Τελειώσανε! Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This