Ανήλικος ξυλοκόπησε 18χρονη στην Σπάρτη και την έστειλε στο νοσοκομείο

Το ασθενοφόρο παρέλαβε αιμόφυρτη την κοπέλα

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι της Σπάρτης, από την ώρα που έγινε γνωστό ότι ένα ανήλικο αγόρι ξυλοκόπησε τόσο άγρια μία 18χρονη κοπέλα, ώστε ώστε χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο!

Το πρωτοφανούς βιαιότητας περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν όταν ο 15χρονος «νταής» άρχισε να χτυπάει αλύπητα την ανυπεράσπιστη κοπέλα στη μέση του δρόμου, κοντά στο κτήριο της παλιάς Νομαρχίας!

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο που παρέλαβε την αιμόφυρτη κοπέλα και τη μετέφερε στο Γενικό νοσοκομείο Σπάρτης, όπου νοσηλεύεται. Ο ανήλικος συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας, προσήχθη στο τμήμα όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και, μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα που του όρισε δικάσιμο, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο λόγος που επιτέθηκε στην κοπέλα παραμένει άγνωστος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This