Έξαλλος σεισμοπαθής στην Ελασσόνα έδειρε τον αντιδήμαρχο!

Στα όριά του βρίσκεται ο κόσμος...

Must Read

Το πόσο στα όριά του βρίσκεται ο κόσμος, αποδεικνύεται και από το βίαιο περιστατικό που συνέβη στη σεισμόπληκτη Ελασσόνα.

Εκεί που κατέληξε δυσάρεστα η επίσκεψη στην κοινότητα Πραιτώρι της Ελασσόνας για τον αντιδήμαρχο Γιάννη Δραγατσίκη. Ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έναν «θερμόαιμο» επιχειρηματία.

Ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την δημοτική αρχή της περιοχής, του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα να υποστεί εκδορές και τραύματα και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο κ. Δραγατσίκης κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου αναζήτησαν τον επιχειρηματία, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον εντοπίσουν στα χρονικά όρια του αυτοφώρου κι έτσι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για παράνομη βία και πρόκληση σωματικών βλαβών, την οποία διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This