Κορυφαίο «άδειασμα» Πατούλη: «Δεν είχαμε κανένα αίτημα για φανάρι στη Βουλή»

Διαψεύδει η Περιφέρεια Αττικής τα τρία αιτήματα της Βουλής για τοποθέτηση σηματοδότη

Must Read

Κι ενώ τις τελευταίες ώρες πολλά δημοσιεύματα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κάνουν λόγο για τρία αιτήματα της Βουλής να τοποθετηθεί φανάρι επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, τα οποία απορρίφθηκαν από την Τροχαία, η Περιφέρεια Αττικής διαψεύδει του ισχυρισμούς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί, η Βουλή κατέθεσε αίτημα στην Τροχαία Αττικής για τοποθέτηση αριστερόστροφου φαναριού το 2012, το 2014 και το 2020 τα οποία απορρίφθηκαν, με αιτιολογία ότι θα προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο.

Διαψεύδει η Περιφέρεια Αττικής

Από πλευράς της η Περιφέρεια Αττικής «διαψεύδει» τα όσα έχουν αναφερθει στα ΜΜΕ, και υποστηρίζει ότι δεν έχει υποβληθεί κανένα αίτημα για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 23χρονος μοτοσικλετιστής Ιάσονας όταν τον παρέσυρε υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στην ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής υποστηρίζει: «Με αφορμή χθεσινές και σημερινές αναφορές στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, περί αιτήματος που υποβλήθηκε το 2020 από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής, προς την Περιφέρεια Αττικής, για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της Λ. Βασ. Σοφίας στην κάθοδο προς την Πλατεία Συντάγματος, με σκοπό τη διευκόλυνση πραγματοποίησης με νόμιμο τρόπο αριστερής στροφής προς την είσοδο της Βουλής, διευκρινίζουμε ότι τέτοιο αίτημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής».

Εν  ολίγοις οι πολίτες γίνονται ακόμα μια φορά θεατές στη γνωστή παρτίδα πινγκ πινγκ ευθυνών και άγνωστο παραμένει αν τελικά θα μάθουν ποτέ ποιοι είναι οι πραγματικοί ιθύνοντες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This