Τρίτη 3/8/2021

Κορυφαίο «άδειασμα» Πατούλη: «Δεν είχαμε κανένα αίτημα για φανάρι στη Βουλή»

Διαψεύδει η Περιφέρεια Αττικής τα τρία αιτήματα της Βουλής για τοποθέτηση σηματοδότη

Κι ενώ τις τελευταίες ώρες πολλά δημοσιεύματα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κάνουν λόγο για τρία αιτήματα της Βουλής να τοποθετηθεί φανάρι επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, τα οποία απορρίφθηκαν από την Τροχαία, η Περιφέρεια Αττικής διαψεύδει του ισχυρισμούς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί, η Βουλή κατέθεσε αίτημα στην Τροχαία Αττικής για τοποθέτηση αριστερόστροφου φαναριού το 2012, το 2014 και το 2020 τα οποία απορρίφθηκαν, με αιτιολογία ότι θα προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο.

Διαψεύδει η Περιφέρεια Αττικής

Από πλευράς της η Περιφέρεια Αττικής «διαψεύδει» τα όσα έχουν αναφερθει στα ΜΜΕ, και υποστηρίζει ότι δεν έχει υποβληθεί κανένα αίτημα για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 23χρονος μοτοσικλετιστής Ιάσονας όταν τον παρέσυρε υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στην ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής υποστηρίζει: «Με αφορμή χθεσινές και σημερινές αναφορές στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, περί αιτήματος που υποβλήθηκε το 2020 από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής, προς την Περιφέρεια Αττικής, για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της Λ. Βασ. Σοφίας στην κάθοδο προς την Πλατεία Συντάγματος, με σκοπό τη διευκόλυνση πραγματοποίησης με νόμιμο τρόπο αριστερής στροφής προς την είσοδο της Βουλής, διευκρινίζουμε ότι τέτοιο αίτημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής».

Εν  ολίγοις οι πολίτες γίνονται ακόμα μια φορά θεατές στη γνωστή παρτίδα πινγκ πινγκ ευθυνών και άγνωστο παραμένει αν τελικά θα μάθουν ποτέ ποιοι είναι οι πραγματικοί ιθύνοντες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ