Πίσω από τα κάγκελα ο σχεδιαστής που τροφοδοτούσε με κόκα την υψηλή κοινωνία

Μαζί με Αλβανό φωτογράφο είχε πελάτες γνωστούς καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και σεφ

Must Read

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο σχεδιαστής μόδας και πρώην μοντέλο Κ.Μ., που τροφοδοτούσε με κοκαΐνη πασίγνωστα ονόματα της υψηλής κοινωνίας στα βόρεια προάστια, καθώς το Δικαστικό Συμβούλιο που ανέλαβε την ποινική μεταχείρισή του μετά τη διχογνωμία ανακριτή και εισαγγελέα αποφάσισε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα. Ως εκείνη τη στιγμή παρέμενε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ηδη, μετά την απολογία του, έχει οδηγηθεί στην φυλακή ο Αλβανός φωτογράφος που είχε συλληφθεί για την ίδια υπόθεση, όπως και ένας πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 8.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους. Η εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης σε γνωστούς καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, ακόμη και σεφ, είχε ξεκινήσει από έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και ύστερα από παρακολούθηση ακολούθησαν οι συλλήψεις των μελών του.

Ερευνες έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων στη Δροσιά, στο Μαρούσι και στην Ανθούσα Αττικής. Από αυτό του πρώην μοντέλου και νυν σχεδιαστή μόδας κατασχέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνη, 1,5 γραμμάριο κάνναβη, δύο ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Από το σπίτι του Αλβανού φωτογράφου κατασχέθηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνη, μια ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 5.855 ευρώ, ενώ από την κατοικία του πιλότου κατασχέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνη, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και τρία πιστόλια, το ένα από τα οποία είχε κλαπεί από αστυνομικό το 2014 στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This