Κεφαλονιά: Στην «φάκα» της ΕΛΑΣ σπείρα διακίνησης ηρωίνης!

Must Read

Στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου έπεσαν τα μέλη σπείρας που διακινούσαν συστηματικά ηρωίνη σε τοξικομανείς στην Κεφαλονιά.

Προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών κατά την οποία ταυτοποιήθηκαν ως μέλη της οργάνωσης, τρείς Έλληνες – δύο άνδρες και μία γυναίκα-, εξακριβώθηκε ο ρόλος του καθενός και σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, κακουργηματικού χαρακτήρα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συγκρότησης-διεύθυνσης-συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της προμήθειας-μεταφοράς-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Τον ηγετικό ρόλο είχε ένας από τους συλληφθέντες στην Κεφαλονιά, ο οποίος φρόντιζε για την ασφαλή προμήθεια, μεταφορά και περαιτέρω φύλαξη των ναρκωτικών ουσιών που του απέστελνε από την Αττική με εταιρεία ταχυμεταφορών η γυναίκα, ενώ το έτερο μέλος που συνελήφθη παραλάμβανε για λογαριασμό της οργάνωσης τις ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια τις διακινούσε σε τοξικομανείς στο νησί. 

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην Κεφαλονιά οι άνδρες , ενώ είχαν προγραμματισμένη παραλαβή δέματος ηρωίνης, συνολικού βάρους 495 γραμμαρίων, που απέστειλε η συνεργός τους από την Αττική, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια των συλληφθέντων, παρουσία δικαστικού λειτουργού,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 5 κινητά τηλέφωνα, δύο ναρκωτικά χάπια και το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ.

Επιπλέον, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Περιστερίου, εντοπίσθηκε και συνελήφθη στην Αττικής η γυναίκα συνεργός τους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This