Ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου ο Μακρόν

Δεν θα μπορεί να μετακινηθεί λόγω αυστηρών μέτρων ο Γάλλος πρόεδρος

Must Read

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν ακύρωσε την επίσκεψή του στην Ελλάδα με σκοπό να παρευρευθεί στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο Μακρόν δεν μπορεί να μετακινηθεί και να ταξιδέψει από τη Γαλλία, καθώς η χώρα μαστίζεται από το τρίτο κύμα της πανδημίας και η γαλλική κυβέρνηση επιβάλλει νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Από αύριο στην Γαλλία θα ισχύει αυστηρό lockdown με αποτέλεσμα οι πολίτες του Παρισιού αλλά και άλλων 16 περιοχών που βρίσκονται στο κόκκινο, να μην μπορούν να μετακινηθούν, παρά μόνο για τα απαραίτητα, με την απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινάει στις 19:00. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου αναμένεται να δώσει το παρόν η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί.

Δείτε επίσης: Πρωτοφανές ράπισμα στην κυβέρνηση από τον Γάλλο πρόεδρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This