Από τον κωδικό «6» στον κωδικό… κοκορέτσι!

Άκρως εμπνευσμένα τα συνθηματικά που χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση κοκαΐνης τρεις συμμορίτες

Must Read

Εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, συμμορία που διακινούσε κοκαΐνη στα βόρεια προάστια με κωδικό «κοκορέτσι στην κουζίνα»!

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στις μεταξύ τους τηλεφωνικές συνομιλίες χρησιμοποιούσαν λέξεις όπως «κοκορέτσι», «κοπέλα», «κορίτσι» και «κουζίνα», ως συνθηματικά για τη διακίνηση κοκαΐνης, δρούσαν σε περιοχές των βορείων προαστείων και στη Ραφήνα.

Η σύλληψη των τριών συμμοριτών, έγινε με ταυτόχρονες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, με αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και της Ασφάλειας Ραφήνας – Πικερμίου να συλλαμβάνουν έναν 25χρονο, έναν 27χρονο και έναν αλλοδαπό 48χρονο στις περιοχές του Πικερμίου, του Χαλανδρίου και του Μενιδίου.

Ειδικότερα, ο 25χρονος και ο 48χρονος διακινούσαν καθημερινά κοκαΐνη στα βόρεια προάστεια και στη Ραφήνα, συνεννοούμενοι για τον τρόπο διακίνησης, αναφερόμενοι στις αγοραπωλησίες του… κοκορετσιού! Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξάλλου, το σπίτι του 27χρονου χρησίμευε ως «καβάτζα», καθώς οι συλληφθέντες όχι μόνο έκρυβαν τα ναρκωτικά, αλλά και τα τυποποιούσαν εκεί.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με τη βοήθεια σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, στις οικίες και στα οχήματα των κατηγορουμένων βρέθηκαν 226,8γρ. κοκαΐνης και 74,8γρ. κάνναβης, 4 ζυγαριές ακριβείας, διάφορα υλικά και σύνεργα για τη νόθευση κοκαΐνης, 12 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 3.130 ευρώ, 4 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This