Στη Σαντορίνη ανήμερα της 25ης Μαρτίου θα κυματίσει μια γαλανόλευκη μεγέθους 1.500 τ.μ.! (video)

Εντυπωσιακός εορτασμός της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και ρεκόρ Γκίνες δύο σε ένα

Must Read

Μια γαλανόλευκη σημαία για ρεκόρ Γκίνες δημιούργησαν στη Σαντορίνη, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και στόχο να κυματίσει ανήμερα της 25ης Μαρτίου!

Η σημαία, την οποία εμπνεύστηκαν μεταξύ άλλων ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης και ο Σύλλογος Ποντίων Σαντορίνης, κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία ομάδας Σαντορινιών και με τη βοήθεια εθελοντών και έχει βάρος 160 κιλά και μέγεθος 1.500 τετραγωνικά μέτρα. Μάλιστα, ο αρχικός στόχος να έχει μέγεθος 1.350 τ.μ. εγκαταλείφθηκε, καθώς θεωρήθηκε πως με το νέο μέγεθος θα μπορέσει να διεκδικήσει το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες!

Το μεγαλεπήβολο στοίχημα έχει στόχο την ανάρτηση της σημαίας ιστού ανήμερα την 25η Μαρτίου στη Σαντορίνη, πολύ πιθανό σε κάποιο σημείο στην περιοχή της καλντέρας, ενώ το συνολικό κόστος των 7.000 ευρώ που απαιτήθηκαν για την κατασκευή της βρήκε αρκετούς υποστηρικτές.

Εξάλλου, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις χορηγίες για τη σημαία θα έχουν φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς θα προσφερθούν μέσω δωροεπιταγών σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.

  • Δείτε φωτογραφίες από το άκρως εντυπωσιακό εγχείρημα:

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο ρεκόρ μεγαλύτερης Ελληνικής σημαίας άνηκε στο Μανόλη Βουτσαλά, ο οποίος την υψώνει στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

*πηγή φωτό / βίντεο: neasantorinis.gr, neakriti.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This