Σκέψεις για απαγόρευση της γενειάδας για αποτελεσματικότερη εφαρμογή της μάσκας

Δεν υπάρχουν προς το παρόν μελέτες, αλλά έντονος προβληματισμός

Must Read

Παρά τα δρακόντεια μέτρα κατά της πανδημίας, τα κρούσματα δεν μειώνονται. Πέντε μήνες περιορισμών και απαγορεύσεων δεν στάθηκαν αρκετά για να αναχαιτίσουν την επέλαση του κορωνοϊού.

Αφού λοιπόν ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι ο ιός δεν μεταδίδεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, η αντιπολίτευση διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει μετάδοση σε πορείες, τα κανάλια δεν πιστεύουν ότι μεταδίδεται στα σουπερμάρκετ, όλοι αναζητούν τι συμβάλλει στην λαίλαπα.

Η επιτροπή επιδημιολόγων λοιπόν που αγωνίζεται να βρει τι φταίει και τι δε φταίει, σύμφωνα με μηνύματα αναγνωστών, ίσως θα πρέπει να δώσει μία βάση στους μουσάτους.

Ίσως να φταίει η γενειάδα που εμποδίζει την ορθή εφαρμογή της μάσκας και μέσω της τρίχας αφήνει κενά για να εισβάλλει ο κορωνοϊός.

Για προληπτικούς λόγους, αφού έχουν κλείσει τα πάντα, έχουν διαλύσει τα πάντα, ακόμα και το μαγαζί του κυρ Μπάμπη στα Σεπόλια που είχε δύο πελάτες την ημέρα, αλλά αφήνουν τα σουπερμάρκετ με τους χιλιάδες διερχόμενους και εργαζόμενους ανοιχτά, ας απαγορεύσουν και την γενειάδα για ένα χρονικό διάστημα. Εξαιρώντας φυσικά κάτι μουσάτους φίλα προσκείμενους στο Μαξίμου, μην τους βρει κανένα κακό.

ΥΓ. Το άρθρο είναι χιουμοριστικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This