Στα δίχτυα της ΕΛΑΣ ο «τοξοβόλος» που σκότωσε σκύλο στην Πετρούπολη!

Must Read

Στα χέρια των ανδρών της ΕΛΑΣ έπεσε ο «τοξοβόλος» που είχε σκοτώσει με τόξο τον περασμένο Φεβρουάριο έναν σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ, σε αυλή σπιτιού στην Πετρούπολη.

Ο δράστης είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές να σκοτώσει τον σκύλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς το πιτ μπουλ τον Απρίλιο του 2020 είχε επιτεθεί στον σκύλο του 38χρονου κατά τη διάρκεια βόλτας και εκείνος είχε αποφασίσει να εκδικηθεί.
Η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, μετά από συνεχείς έρευνες αλλά και στοιχεία που συνέλεξε από αυτόπτες και οπτικό υλικό, κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του άνδρα και να του περάσει χειροπέδες.

Στο σπίτι του βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που σκότωσε τον σκύλο, καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε για την επόπτευση του σημείου στο οποίο βρισκόταν το σπίτι. Ο 38χρονος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This