Καταζητούμενος Ιταλός μαφιόζος έπεσε στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. στη Λάρισα!

Κατά τη σύλληψή του φέρεται να δήλωσε πως έφυγε νόμιμα από τη χώρα του, με αθωωτική απόφαση υπέρ του

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Λάρισας σε 63χρονο Ιταλό, βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

Ο 63χρονος, τον οποίο αναζητούσαν οι ιταλικές αρχές, καθώς φέρεται πως αποτελούσε «υψηλόβαθμο στέλεχος» της ιταλικής μαφίας, τα τελευταία 7 χρόνια ζούσε σε απόμερη περιοχή στο Πολυδένδρι Αγιάς, ως φιλήσυχος πολίτης. Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας μετά από πολυήμερη παρακολούθηση τον εντόπισαν στο σπίτι του και έπειτα από επιχείρηση προχώρησαν στη σύλληψή του τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το eleftheria.gr, ο 63χρονος καταζητούμενος δεν πρόβαλε καμία αντίσταση, ενώ φέρεται να δήλωσε πως έφυγε νόμιμα από τη χώρα του και μάλιστα με αθωωτική απόφαση υπέρ του. Κατά μία εκδοχή, μάλιστα, ακολούθησε προσφυγή κατά της δικαστικής απόφασης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δικασθεί ερήμην και εν αγνοία του να εκδοθεί το ευρωπαϊκό ένταλμα για τη σύλληψή του.

Δεν προέκυψαν αξιόλογα ευρήματα

Στο σπίτι στα παράλια της Λάρισας, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, δεν προέκυψαν αξιόλογα ευρήματα, παρά μόνο τα ταξιδιωτικά έγγραφα του Ιταλού υπηκόου, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά στην ταυτοποίηση των στοιχείων του. Ο συλληφθείς αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον της εισαγγελίας εφετών ως αρμόδια για τα ευρωπαϊκά εντάλματα, προκειμένου να εξετασθεί η εκτέλεση του εντάλματος και κατ’ επέκταση να παραδοθεί ή όχι στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This