Νέα ένταση στη δίκη για τη δολοφονία του κυνηγού στην Κρήτη

Must Read

Συνεχίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας η εκδίκαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του 49χρονου κυνηγού στο Μπαλί του Ρεθύμνου τον Νοέμβριο του 2019. Η απίστευτη τραγωδία συνέβη ύστερα από έντονη λογομαχία που είχε το θύμα με τον -τότε- 45χρονο κτηνοτρόφο για τα… σκυλιά, με αποτέλεσμα να βγάλουν και οι δύο καραμπίνες πυροβολώντας ο ένας τον άλλον. Ομως ο 49χρονος έπεσε νεκρός έχοντας δεχτεί πυροβολισμούς στον θώρακα.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την απολογία του 45χρονου κατηγορουμένου, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις του για το πώς εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό και απάντησε στις ερωτήσεις των δικαστών ισχυριζόμενος πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το θύμα: «Το θύμα νόμιζε ότι είχα σκοτώσει τον σκύλο του, γι’ αυτό με πυροβόλησε. Πριν από το περιστατικό είχαμε άριστες σχέσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του άρχισε η αγόρευση του εισαγγελέα, ο οποίος πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου: «Το κρίσιμο δεν είναι μόνο ποιος πυροβόλησε πρώτος, αλλά και ποιος στόχευσε με σκοπό να σκοτώσει» ανέφερε ο εισαγγελέας.

Ένταση και ύβρεις

Η δική διεξάγεται με τις οικογένειες του θύματος και του κατηγορουμένου να βρίσκονται στο προαύλιο και στον χώρο στάθμευσης των δικαστηρίων, με ισχυρή αστυνομική δύναμη ανάμεσά τους. Εξάλλου, πριν καν ξεκινήσει η δίκη υπήρξε ένταση, όταν συγγενείς του θύματος άρχισαν να εξαπολύουν ύβρεις στον κατηγορούμενο και χρειάστηκε η επέμβαση ενός εκ των δικηγόρων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην τελευταία δίκη, στις αρχές του μήνα, μετά την κατάθεση της χήρας του θύματος. Τότε υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με συγγενείς του 45χρονου κατηγορούμενου κτηνοτρόφου και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ συγγενών από τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This