Οι «αλληλέγγυοι» δεν τους ενοχλούσαν, αλλά την επετειακή εκδήλωση την απαγόρευσαν!

Η προηγούμενη φορά που απαγορεύτηκε στον λαό να γιορτάσει την επέτειο του 1821 ήταν επί Γερμανικής Κατοχής!

Must Read

«Στα κάγκελα» οι Έλληνες με τις απαγορεύσεις επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21. Και αυτό γιατί την κυβέρνηση δεν την ενόχλησαν οι καθημερινές διαδηλώσεις και πορείες των «αλληλέγγυων», αλλά και των αλλοδαπών που διαδήλωσαν το περασμένο Σάββατο κατά του ρατσισμού!

Και ενώ η Επανάσταση έγινε για τους Έλληνες και οι Έλληνες την τιμούν, μιας και το δικό τους αίμα χύθηκε ποταμός, η κυβέρνηση προτιμάει να τιμήσει την 25η Μαρτίου με τους υψηλούς προσκεκλημένους και χωρίς τον λαό.

Έτσι απαγορεύτηκε η αυριανή επετειακή εκδήλωση κάτω από την Ακρόπολη, σε μια λιτή εκδήλωση μπροστά από το άγαλμα του Στρατηγού Μακρυγιάννη, στην οποία μάλιστα θα τηρούνταν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η προηγούμενη φορά που απαγορεύτηκε στον λαό να γιορτάσει την επέτειο του 1821 ήταν επί Γερμανικής Κατοχής, κάτι που μπροστά στη σύγχρονη σκλαβιά δεν φαντάζει και τόσο πρωτόγνωρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This