ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΦρίκη στο Δήλεσι! Άνδρας κακοποίησε σεξουαλικά σκύλο (video)

Φρίκη στο Δήλεσι! Άνδρας κακοποίησε σεξουαλικά σκύλο (video)

Έκκληση να βρεθεί το ζώο που έκτοτε αγνοείται

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η πράξη ενός άνδρα στο Δήλεσι Βοιωτίας, ο οποίος πιάστηκε επ αυτοφόρω να κακοποιεί σεξουαλικά έναν αδέσποτο σκύλο.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η φιλόζωη Μαρία Βαζούρα καταγγέλλει ότι το βίντεο κατέγραψε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος δεν έκανε καμία κίνηση να καλέσει τις αρχές ή να σταματήσει την εκμετάλλευση του άτυχου τετράποδου. Όπως φαίνεται στα πλάνα που καταγράφηκαν, ο άνδρας πιέζει το κεφάλι του σκύλου προς τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια βάζει το χέρι του στον πρωκτό του ζώου.

Μιλώντας στο zoosos.gr που ανέδειξε το θέμα, η κα. Βαζούρα έχει ήδη καταγγείλει στον Δήμο το περιστατικό και απευθύνει έκκληση να βρεθεί το αδέσποτο το οποίο είναι στειρωμένο και ιδιαίτερα φιλικό, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής το αναζητούν και παραμένει άφαντο!

https://www.youtube.com/watch?v=3zWFHN1Koak

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης