Μπούκαρε σε σπίτι αντιδημάρχου αστυνομία και εισαγγελέας! Κατάχρηση προϊόντων που ήταν για πλημμυροπαθείς!

Γιατί δεν έχει βγάλει ανακοίνωση η Αστυνομία και ο Δήμος;

Must Read

Δεν έχουν τον Θεό τους ορισμένοι «τοπικοί άρχοντες», που δεν σέβονται ούτε τον πόνο και την καταστροφή των συμπατριωτών τους.

Μια άκρως ύποπτη υπόθεση εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες στην Καρδίτσα, μετά από καταγγελία για κατάχρηση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που προορίζονταν για τους πλημμυροπαθείς που «χτυπήθηκαν» άγρια από τον Ιανό.

Σε σπίτι αντιδημάρχου, στο Ανθηρό Καροπλεσίου, μπούκαρε Αστυνομία και εισαγγελέας και βρήκαν πράγματα και θάματα. Και όμως σχεδόν μια βδομάδα μετά η Αστυνομία δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση, ενώ βουβαμάρα υπάρχει και από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου.

Την υπόθεση χειρίζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, ενώ διαρκώς ζητάει ενημέρωση για το σοβαρό αυτό θέμα ο Κώστας Γκαβογιάννης, δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας και επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα από την Αρχή». Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ένα εκκολαπτόμενο σκάνδαλο βρίσκεται σε εξέλιξη, αν αναλογιστεί κανείς τα όσα συζητιούνται το τελευταίο διήμερο στην Καρδίτσα. Πρόκειται για την έρευνα σε αποθήκη στο χωριό του Δήμου Καρδίτσας.
Οι κατηγορίες που αποδίδονται σ’ αυτές τις συζητήσεις των δημοτών, είναι πολύ σοβαρές και ο Δήμαρχος απ’ τη μεριά του τηρεί σιγήν ιχθύος.
Δύο τινά υπάρχουν: Αθωότητα ή είναι ενοχή. Ολίγον απ’ το καθένα δεν μπορεί να συμβαίνει και φυσικά ο Δήμαρχος και οι άμεσοι συνεργάτες του (οι κ. κ. Παπαλός, Σπάνιας, Κόντος, που σε άλλες περιπτώσεις είναι λαλίστατος) γνωρίζουν την αλήθεια. Αν δεν γνωρίζουν την αλήθεια, θα έπρεπε ήδη να έχουν ήδη διαφοροποιηθεί. Τα ίδια ισχύουν και για όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας. Δεν είναι κανένας άμοιρος ευθυνών.
Επειδή γνωρίζουν την αλήθεια, θα έπρεπε ήδη να έχουν πάρει θέση. Αν άδικα διασύρεται δύο μέρες τώρα Αντιδήμαρχος του Δήμου, να βγει ο Δήμαρχος και να ξεκαθαρίσει το τοπίο δίνοντας τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις και φυσικά κάλυψη.
Αν όμως έχει εμπλοκή, έπρεπε ήδη να έχει προχωρήσει στην απομάκρυνση…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This