Δευτέρα 21/6/2021

Μπούκαρε σε σπίτι αντιδημάρχου αστυνομία και εισαγγελέας! Κατάχρηση προϊόντων που ήταν για πλημμυροπαθείς!

Γιατί δεν έχει βγάλει ανακοίνωση η Αστυνομία και ο Δήμος;

Δεν έχουν τον Θεό τους ορισμένοι «τοπικοί άρχοντες», που δεν σέβονται ούτε τον πόνο και την καταστροφή των συμπατριωτών τους.

Μια άκρως ύποπτη υπόθεση εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες στην Καρδίτσα, μετά από καταγγελία για κατάχρηση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που προορίζονταν για τους πλημμυροπαθείς που «χτυπήθηκαν» άγρια από τον Ιανό.

Σε σπίτι αντιδημάρχου, στο Ανθηρό Καροπλεσίου, μπούκαρε Αστυνομία και εισαγγελέας και βρήκαν πράγματα και θάματα. Και όμως σχεδόν μια βδομάδα μετά η Αστυνομία δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση, ενώ βουβαμάρα υπάρχει και από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου.

Την υπόθεση χειρίζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, ενώ διαρκώς ζητάει ενημέρωση για το σοβαρό αυτό θέμα ο Κώστας Γκαβογιάννης, δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας και επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα από την Αρχή». Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ένα εκκολαπτόμενο σκάνδαλο βρίσκεται σε εξέλιξη, αν αναλογιστεί κανείς τα όσα συζητιούνται το τελευταίο διήμερο στην Καρδίτσα. Πρόκειται για την έρευνα σε αποθήκη στο χωριό του Δήμου Καρδίτσας.
Οι κατηγορίες που αποδίδονται σ’ αυτές τις συζητήσεις των δημοτών, είναι πολύ σοβαρές και ο Δήμαρχος απ’ τη μεριά του τηρεί σιγήν ιχθύος.
Δύο τινά υπάρχουν: Αθωότητα ή είναι ενοχή. Ολίγον απ’ το καθένα δεν μπορεί να συμβαίνει και φυσικά ο Δήμαρχος και οι άμεσοι συνεργάτες του (οι κ. κ. Παπαλός, Σπάνιας, Κόντος, που σε άλλες περιπτώσεις είναι λαλίστατος) γνωρίζουν την αλήθεια. Αν δεν γνωρίζουν την αλήθεια, θα έπρεπε ήδη να έχουν ήδη διαφοροποιηθεί. Τα ίδια ισχύουν και για όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας. Δεν είναι κανένας άμοιρος ευθυνών.
Επειδή γνωρίζουν την αλήθεια, θα έπρεπε ήδη να έχουν πάρει θέση. Αν άδικα διασύρεται δύο μέρες τώρα Αντιδήμαρχος του Δήμου, να βγει ο Δήμαρχος και να ξεκαθαρίσει το τοπίο δίνοντας τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις και φυσικά κάλυψη.
Αν όμως έχει εμπλοκή, έπρεπε ήδη να έχει προχωρήσει στην απομάκρυνση…»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ