Συγκλονίζει η 15χρονη Ειρήνη που κάνει μάθημα μέσα σε σκηνή (video)

Μέσα στο κρύο και με θρανίο ένα ράντζο

Must Read

Μέσα στην παγωμένη σκηνή και με τη βοήθεια ενός κινητού τηλεφώνου, η 15 χρονη Ειρήνη δίνει τη δική της μάχη να συγκεντρωθεί στα μαθήματά της, παρά το δράμα που ζει η οικογένειά της. 

Το νεαρό κορίτσι για θρανίο της έχει ένα ράντζο, ενώ όπως περιέγραψε στην κάμερα του Open «Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μάθημα εδώ μέσα, κόβεται συνεχώς το ρεύμα και κάνει κρύο» περιγρράφει η μαθήτρια η οποία μένει με την οικογένειά της σε σκηνή αφού το σπίτι τους καταστράφηκε μετά τον σεισμό στην Ελασσόνα. «Βάζουμε κάρτα στο κινητό εμείς, τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να αφήσουμε χωρίς μάθημα τα παιδιά» λέει η μητέρα της 15χρονης.

Οι σεισμόπληκτοι περιμένουν ακόμα την κρατική ενίσχυση, ενώ συνεχίζουν να διαμένουν προσωρινά κάποιοι σε σκηνές μέχρι να ολοκληρωθεί η δημιουργία των οικίσκων.

Άνθρωποι που έχασαν τα σπίτια τους αλλά και επαγγελματίες περιμένουν την πολιτεία να βοηθήσει ωστόσο αρκετοί από αυτούς, βλέπουν έκλπηκτοι τις περιουσίες τους να κρίνονται επισκευάσιμες, σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις που έκαναν στην αρχή τα συνεργεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This