Σήμερα οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα της εστίασης με… self test

Υποχρεωτικά self test για τους εργαζόμενους

Must Read

Μια «ανάσα» πριν την κορύφωση της οργής των επιχειρηματιών και εργαζομένων της εστίασης, και ενώ η χώρα καταγράφει ρεκόρ κρουσμάτων και διασωληνωμένων ενώ βρίσκεται σε αποτυχημένο lockdown εδώ και μήνες, η κυβέρνηση προχωράει σε ανακοινώσεις για το άνοιγμα των εστιατορίων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) Γιώργο Καββαθά και μέλη του Δ.Σ. προκειμένου να δώσει ένα πλάνο για το άνοιγμα της εστίασης μετά το λιανεμπόριο και τα σχολεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλλει υποχρεωτικά self test στους εργαζόμενους της εστίασης, παρά το γεγονός ότι πολλοί επιστήμονες μεταξύ των οποίων και ο Αθ. Εξαδάκτυλος έχουν τονίσει ότι τα τεστ δεν αποτελούν «όπλο» στην πανδημία. Σημειώνεται ότι η γερμανική πατέντα των self tests, δεν έχει λάβει ακόμα την πολυπόθητη σήμανση CE, που δείχνει ότι ένα προϊόν έχει πιστοποιηθεί από την Ε.Ε

Στην σύσκεψη θα βρίσκονται και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, οι υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος και Άκης Σκέρτσος, και ο γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.

Οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν το απόγευμα της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This