Παρασκευή 6/8/2021

Η πρώην δικηγόρος των 8 Τούρκων καταγγέλλει τον συνεργάτη του πρωθυπουργού Δοξιάδη ως ατζέντη του Σόρος

Πρωτοφανείς καταγγελίες

Σκληρή επίθεση κατά του Αποστόλου Δοξιάδη, στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, ο οποίος μάλιστα νωρίτερα με πρόσφατο άρθρο του ζήτησε να δίδεται άσυλο σε τούρκους που έρχονται εδώ ως διωκόμενοι από τον Ερντογάν, εξαπέλυσε με δήλωσή της η πρώην δικηγόρος των «8 Τούρκων πιλότων», κ. Σταυρούλα Τομαρά.

Η καταγγελία της είναι άκρως αποκαλυπτική, καθώς φέρνει στην επιφάνεια και ένα παρασκήνιο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Τζορτζ Σόρος.

Η καταγγελία της παρατίθεται αυτούσια:

Η υπόθεση των *8* ήταν μια αμιγής νομική υπόθεση στην οποία ο Δοξιάδης ενήργησε και, παρατηρώ και σήμερα, συνεχίζει να ενεργεί ως εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων άλλων με πολιτικές ανησυχίες χρηματοδοτούμενων από τον Σόρος. Επιχειρεί να υποβαθμίσει την ισχύ των αποφάσεων της  Δικαιοσύνης και να αυτοανακηρυχτεί σε σωτήρα Τούρκων πολιτών.

Ποιος είναι ο Δοξιάδης;  Είναι ,ήταν θεσμικά αρμόδιος για κάτι στην υπόθεση των *8* πιλότων; Ένας συγγραφέας αρθρογράφος είναι του οποίου την αμεροληψία την αμφισβητώ.

E118403E DF43 48C5 BECA BFAE2BC7BC55

Γνωρίζω ότι είναι φίλος του έγκλειστου στις φυλακές και κατηγορούμενου για βιασμούς Λιγνάδη  και πρώην σύζυγος ηθοποιού την οποία κατηγορούσε ότι ήθελε να τον δολοφονήσει. Επίσης γνωρίζω ότι είναι γιος του Δοξιάδη που συνεργάστηκε με τους Συνταγματάρχες της Επταετίας στο προτζεκτ της δημιουργίας αεροδρομίου στη Μακρόνησο. https://www.in.gr/2015/08/25/plus/features/to-ksexasmeno-orama-toy-doksiadi-gia-aerodromio-sti-makroniso/) Δηλαδή ο Δοξιάδης γυροφέρνει το κοινό έγκλημα, όχι όμως λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Δεν είναι δικηγόρος και δεν εκπροσωπούσε ποτέ νόμιμα τους *8* Τούρκους πιλότους.
Ήμουν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ δικηγόρος και ΚΑΤ ‘ΕΠΙΛΟΓΗ των *8* Τούρκων πιλοτών. Είχαν πληρεξούσια υπογεγραμμένα από τους *8* σε 2 γλώσσες. Είχα την έγγραφη εντολή να επικοινωνήσω με συγκεκριμένους Πρέσβεις αλλά και Έλληνες και ξένους πασίγνωστους πολιτικούς από τον Αύγουστο του 2016  έως ότου παραιτήθηκα της υπόθεσης 5 μήνες μετά, πολύ πριν ο Δοξιάδης και άλλοι του περιβάλλοντος τους ασχοληθούν τους *8* Τούρκους. Κέρδισα την πρώτη δίκη κατά της έκδοσης των *8* στο Εφετείο Αθηνών ,απόφαση η οποία αποτέλεσε δεδικασμένο και αξιοποιήθηκε νομικά από τους αξιότιμους Δικαστές του Αρείου Πάγου. Με τις διοικητικές προσφυγές μου κάποιοι από τους *8* πήραν άσυλο. Όλα αποδεικνύονται με έγγραφα και αποφάσεις που έχω στο αρχείο μου.

Δεσμεύομαι νομικά όμως από το δικηγορικό απόρρητο και δεν μπορώ να αποκαλύψω γεγονότα και στοιχεία των δικογραφιών. Έτσι οφείλουν να πράττουν όλοι οι αξιοπρεπείς και επαγγελματίες δικηγόροι. Δεν ανήκω ούτε στον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε είμαι καν φιλοσυριζαία όμως μάχομαι μόνο για την ΑΛΗΘΕΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ λαμβάνοντας υπόψη την ισορροπία των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Όσα αναφέρει ο κ. Δοξιάδης στο όψιμο και χαμηλού επιπέδου κουτσομπολιού, είναι φαιδρότητες που μου προκαλούν το γέλωτα, συνιστούν χυδαιότητες και παραποίηση της αλήθειας και τέλος δεν αποδεικνύονται ούτε με έγγραφα αλλά ούτε με μάρτυρες.

Ενδεικτικά θα πω, ότι οι *8* ΟΥΔΕΠΟΤΕ ανακρίθηκαν από Τούρκους αξιωματούχους που προσκάλεσε η ΕΥΠ ,μόλις προσγειωθήκαν στον Έβρο, τον Ιούλιο του 2016. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι 3 κυρίες συνάδελφοι μου στην Αλεξ/λη. Αντιθέτως οι *8* ήταν απολύτως ικανοποιημένοι από την ευγενική μεταχείριση που είχαν από την ΕΥΠ και τον πρώην Διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη.

Ήταν πασίγνωστο σε όλους μας, σε Δικαστές, σε δικηγόρους, σε Πρέσβεις και σε πολιτικούς (νυν Υπουργούς )η προσωπική στενή σχέση της Τουρκάλας  διπλωμάτη με τον κ.Καλπαδάκη.

Παρόμοιου τύπου ερωτική σχέση είχε το 2000 Έλληνας συντονιστής Ελληνικής ΜΚΟ στο Κόσοβο (και στενός συνεργάτης του Καμίνη επί Δημαρχίας του) με κόρη Τούρκου Πρέσβη η οποία ήταν επικεφαλής τμήματος των Ηνωμένων Εθνών στην Τουρκία. Μάλιστα με το εν λόγω ζευγάρι συναντήθηκε στο σπίτι τους ο Γιώργος Παπανδρέου στο Κόσοβο, όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών. Και με τα 2 άτομα είχα πολύχρονη προσωπική γνωριμία.

Τέλος, θα αποτελούσε υπέρβαση χαρακτήρα και τρόπων για τον κ.Δοξιάδη και το γκρουπ του να μην εμπλέκονται με τη Δικαιοσύνη, και με τους δικηγόρους και να μην παραποιούν την αλήθεια, λόγω άγνοιας αλλά του το συνιστώ δημόσια και καλοπροαίρετα. Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε πολύ δύσκολο σημείο και δυστυχώς σε αυτό συνέβαλλαν και άτομα σαν το Δοξιάδη , σαν τον Τούρκο Ακόλουθο Άμυνας Halic Τunc τον οποίο αναφέρει στο άρθρο του και σαν τον έγκλειστο Οσμάν Καβάλα στην Τουρκία.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΜΑΡΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΑΛΙΑΣ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ