Επιτέλους καλά νέα από την Άνδρο: Σε ύφεση το μέτωπο της πυρκαγιάς

Για αρκετή ώρα η μεγάλη φωτιά μαινόταν ανεξέλεγκτη λόγω των ισχυρών ανέμων

Must Read

Σε ύφεση, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, είναι η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ρέματα Άνδρου και για μεγάλο διάστημα μαινόταν ανεξέλεγκτη, απειλώντας γειτονικά χωριά.

Επίσης, αναφέρεται πως στο σημείο επιχειρούν 55 πυροσβέστες, 15 οχήματα, 2 ομάδες αερομεταφερόμενων πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΑΚ και 3Α/Φ και 3Ε/Π (2 του Π.Σ. και 1 του Ε.Σ.), ενώ συνδρομή παρέχουν εθελοντές, καθώς και υδροφόρες του Δήμου Άνδρου.

Δείτε επίσης: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Άνδρο – Κλιμάκιο της ΔΑΕΕ στο νησί με εντολή Χαρδαλιά (video)

Σημειώνεται πως μεικτό κλιμάκιο του Π.Σ και της ΕΛ.ΑΣ. [Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.)] διερευνά τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

  • Δείτε την ενημέρωση της υπηρεσίας και πλάνα από το σημείο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This