Τετάρτη 4/8/2021

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο Φουρθιώτης!

Μέχρι και στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα φτάσει η χάρη του και η κυβέρνηση κάνει την... πάπια!

Μετά τον σάλο με την υπόθεση Φουρθιώτη και την απόφαση να του πάρουν την αστυνομική φύλαξη, σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής και μάνατζερ προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας! Και ζητάει να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ.

Ο δικηγόρος του Πάνος Λαζαράτος κατέθεσε στο ΣτΕ την αίτηση ακύρωσης, αιτιολογώντας ότι με την μείωση των μέτρων ασφαλείας υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ζωή του Μένιου Φουρθιώτη. Και περιγράφει τις επιθέσεις τόσο στον ίδιο, όσο και στην κατοικία του και στους χώρους εργασίας του, που δικαιολογούν την αυξημένη αστυνομική φύλαξη.

Στην αίτηση ακύρωσης αναφέρεται ότι η απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ είναι αντισυνταγματική και παράνομη, γιατί δεν τηρήθηκε η διάταξη του άρθρου 20 του Συντάγματος, καθώς δεν κλήθηκε σε ακρόαση πριν την απόφαση για μείωση στα μέτρα φύλαξης.

Όπως φαίνεται έχει ακόμη πολύ «ψωμί» η υπόθεση Φουρθιώτη…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ