Δευτέρα 21/6/2021

Το χαβά τους οι οίκοι ανοχής: Βαριές «καμπάνες» σε… τσατσά και πελάτες για παράνομη λειτουργία

Συνελήφθη το προσωπικό, αλλά οι πελάτες τη γλίτωσαν

Πανδημία ξεπανδημία εκείνοι που θέλουν να… ξεχαρμανιάσουν δεν λογαριάzουν κανέναν και τίποτα, όπως αποδεικνύουν τα πρόστιμα που μοιράζονται συχνά πυκνά σε οίκους ανοχής που επιμένουν να παραβαίνουν τα περιοριστικά μέτρα.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με «ντου» της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε δύο οίκοι ανοχής οι οποίοι εντοπίστηκαν να λειτουργούν παράνομα, προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες σε πελάτες, στην περιοχή του Μεταξουργείου, επί των οδών Ιάσονος 39 και Μ. Αλεξάνδρου 28, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, κατά την επιχείρηση επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ σε κάθεμιά από τις επιχειρήσεις, από 3.000 ευρώ στις υπεύθυνές τους (οι… τσατσάδες που λέγαμε παραπάνω), οι οποίες και συνελήφθησαν και από 300 ευρώ στους πελάτες, ενώ συνελήφθησαν και δύο κοπέλες που εκτελούσαν τα καθήκοντά τους, σαν να μην τρέχει κάστανο!

*φωτό αρχείου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ