Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Η βαθιά εκτίμηση του Βαγγέλη Βενιζέλου στον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο κατηγορούμενος για υποθέσεις βιασμών ανηλίκων έχαιρε μεγάλης εκτίμησης

Σήμερα ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται για μία σειρά απεχθών κακουργημάτων κατά ανηλίκων. Όταν η δράση του άρχισε να αποκαλύπτεται, υπήρχε μία πρωτοφανής κάλυψη από όλο το λεγόμενο «σύστημα εξουσίας». Υπουργοί, κανάλια, άνθρωποι του πνεύματος και κορυφαίοι πολιτικοί. Ακόμα και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου, όταν πλέον η υπόθεση Λιγνάδη έπαιρνε το δρόμο της δικαιοσύνης, βγήκε και θυμήθηκε τα «δικαιώματα του κατηγορουμένου»! Δικαιώματα που δεν τα είχε θυμηθεί λίγες ημέρες πριν, στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Μπορεί λοιπόν η Λίνα Μενδώνη να δήλωνε ότι εξαπατήθηκε, υπήρχαν όμως άλλοι κορυφαίοι πολιτικοί που κάποτε κρατούσαν την τύχη της χώρας στα χέρια τους, που έτρεφαν μεγάλη εκτίμηση για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ένας από αυτούς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Απόδειξη, ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε καλέσει τον περιβόητο ηθοποιό – σκηνοθέτη, να συμμετέχει ακόμα και σε εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών, με θέμα μάλιστα την «βιοηθική»!

30.4.2020, Η πανδημία ως βίο-ηθική πρόκληση – Μια νέα «ανθρώπινη κατάσταση»; Αναρωτιόταν ο διοργανωτής και ο έλληνας πολίτης αναρωτιέται τι δουλειά μπορεί να είχε ένας ηθοποιός – σκηνοθέτης στο πλευρό του Βαγγέλη Βενιζέλου σε μία τέτοια συζήτηση. Πρέπει να έτρεφε μεγάλη εκτίμηση ο κύριος Βενιζέλος στις ικανότητες του Δημήτρη Λιγνάδη, ειδικά στην ηθική του διάσταση, ώστε να τον θέλει να μιλήσει για βιοηθική.

Δεν προκαλεί λοιπόν καμία εντύπωση πως ακόμα και μετά την αποκάλυψη της δράσης του Δημήτρη Λιγνάδη, άνθρωποι από τον περιβόητο «κύκλο Βενιζέλου», έσπευσαν να τον υπερασπιστούν. Όχι πάντως ο ίδιος ο Ευάγγελος, διότι ξέρει καλά να φυλάγεται από τέτοιες κακοτοπιές…

Την συγκεκριμένη εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ