Τρίχρονο παιδάκι από τη Σητεία θετικό στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά!

«Είναι ξανά αρνητικά όλα τα τεστ της οικογένειας και το μόνο που παρουσιάζει θετικό δείγμα είναι το παιδάκι»

Must Read

Σε κλινική covid στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) μεταφέρθηκε με πυρετό από χωριό της Σητείας τρίχρονο παιδάκι, το οποίο είναι θετικό στον κορωνοϊό και νοσεί για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες, μιας και τον Ιανουάριο είχε ξαναδιαγνωστεί θετικό!

Το περίεργο σε αυτή την υπόθεση, όπως το μετέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, είναι «πως ένα παιδί και την πρώτη και τη δεύτερη φορά ενώ νοσεί, τα τεστ στον οικογενειακό του περίγυρο είναι αρνητικά. Αυτό συνέβη και την πρώτη φορά και την παρούσα στιγμή. Είναι αρνητικά τα τεστ και το μόνο που παρουσιάζει θετικό δείγμα είναι το παιδάκι»!

«Ευχόμαστε να εξελιχθεί καλά η υγεία του, να μην έχει προβλήματα. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που δημιουργεί ανησυχία», είπε ακόμα ο κ. Ζερβάκης για την κατάσταση του παιδιού.

Και πρόσθεσε ότι γίνεται εξονυχιστική διερεύνηση του σπάνιου αυτού περιστατικού και με τη βοήθεια της αστυνομίας: «Είμαστε σε συνεχή επαφή κι ενημέρωση με την υπηρεσία του Νοσοκομείου Σητείας. Έχουμε λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία ώστε να υπάρχει ένας αυστηρότερος έλεγχος στο οικογενειακό περιβάλλον, διότι επειδή είναι  κάτι που προκύπτει πρώτη φορά σαν φαινόμενο, αντιμετωπίζεται εντατικότατα σε ότι έχει να κάνει και με την παρουσία μας και με τους ελέγχους που πρέπει να γίνονται στο οικογενειακό περιβάλλον. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This