Εξιτήριο για την 25χρονη έγκυο που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη!

Must Read

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύονταν από την περασμένη Κυριακή που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, πήρε η 25χρονη έγκυος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και η ίδια βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, τα τραύματα που φέρει κυρίως στην περιοχή του στόματος δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρά. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές αρχές, φέρονται να είναι ένα βήμα πριν από την εξιχνίαση της υπόθεσης και την σύλληψη του παρανοϊκού, ο οποίος της κάλυψε το πρόσωπο με ένα πανί που ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό.

Στο κάδρο των υπόπτων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών έχει μπει ένας παλιός γνώριμος της νεαρής γυναίκας ο οποίος δεν φέρεται ότι έχει σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον της, ούτε όμως και με την εγκυμοσύνη της. Οι αστυνομικοί, που ανέλαβαν να ρίξουν φως στην περίεργη υπόθεση, έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα τόσο από τις απαντήσεις που έδωσε η 25χρονη,  όσο και από τα ευρήματα της έως τώρα έρευνάς τους. Παράλληλα, οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ο ισχυρισμός που είχε προβάλει αρχικά η κοπέλα, ότι δηλαδή ο δράστης της επιτέθηκε ενώ έκανε βόλτα σε ερημική τοποθεσία στα σύνορα της Άνω Κυψέλης με το Γαλάτσι, δεν περιέχει όλη την αλήθεια. Ένα πιθανό σενάριο είναι η νεαρή έγκυος να είχε ραντεβού με τον άνθρωπο ο οποίος δεν δίστασε να της επιτεθεί με καυστικό υγρό!

Τους αστυνομικούς προβλημάτισε εξαρχής η ώρα που συνέβη το περιστατικό. Όπως ανέφερε η κοπέλα, δέχτηκε επίθεση γύρω στις 11:30 τη νύχτα της περασμένης Κυριακής, δηλαδή δυόμιση ώρες μετά την ισχύ της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Την ίδια ώρα, η περιοχή της Αγίας Κυριακής στην Άνω Κυψέλη είναι αρκετά ερημική και δεν προσφέρεται για μοναχικές βόλτες βραδινές ώρες και, μάλιστα, για εγκυμονούσες, ενώ βρίσκεται αρκετά μακριά από το σημείο όπου μένει η 25χρονη με τον σύντροφό της. Πλέον, οι αστυνομικοί που χειρίζονται τη μυστηριώδη επίθεση περιμένουν να επιβεβαιωθούν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται, για να  προχωρήσουν στη σύλληψη του ανθρώπου που επιτέθηκε στην 25χρονη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκουτέρες: «Οι ευρωπαϊκές περιφέρειες και πόλεις στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων»

Όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής

More Articles Like This