Η στιγμή όπου κουκουλοφόρος πετάει τη μολότοφ στον διαδηλωτή που τυλίχθηκε στις φλόγες! (video)

Ο τραυματίας συνελήφθη για... ρίψη και κατοχή βόμβας μολότοφ

Must Read

Τη σοκαριστική στιγμή όπου ένας κουκουλοφόρος πετάει μια βόμβα μολότοφ, βάζοντας φωτιά στον διαδηλωτή που έσωσαν οι αστυνομικοί, «συνέλαβε» η κάμερα ρεπόρτερ του thestival.gr, ενώ κατέγραφε τα επεισόδια μετά τη φοιτητική πορεία στη Θεσσαλονίκη

Όπως μπορούμε να δούμε στο εν λόγω βίντεο-ντοκουμέντο, ο κουκουλοφόρος πετάει τη μολότοφ εναντίον τριών αστυνομικών, όπου δίπλα τους, ωστόσο, ήταν και ένας διαδηλωτής. Η «βόμβα» κάνει γκελ στο οδόστρωμα και εκρήγνυται, με τις φλόγες να τυλίγουν τον έναν αστυνομικό και τον διαδηλωτή.

Ο πρώτος καταφέρνει να σβήσει τη φωτιά από τη στολή του και, βλέποντας τον διαδηλωτή να σφαδάζει από τους πόνους, καθώς είχε αρπάξει φωτιά το πόδι του, βγάζει από το σακίδιό του αντιπυρική κουβέρτα και τη σβήνει, με τη βοήθεια ενός άλλου αστυνομικού, που έσπευσε στο σημείο με ατομικό πυροσβεστήρα.

Συνελήφθη

Όπως αναφέρει, εξάλλου, το thestival.gr, ο τραυματίας διαδηλωτής, 26 ετών, τελικά συνελήφθη, καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «είχε ήδη προβεί σε ρίψη μολότοφ» και «στην κατοχή του βρέθηκε άλλη μολότοφ τύπου “κόμπρα” και ζευγάρι γάντια».

Λόγω του τραυματισμού του, ωστόσο, ο 26χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών υλών, έκρηξη και απόπειρα εμπρησμού, πράξεις που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης και για μια σειρά από πλημμελήματα.

  • Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

*πηγή φωτό / βίντεο: thestival.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This