Δευτέρα 17/5/2021

Βασιλακόπουλος: «Προτείνω Πάσχα έξω – Πρέπει να καταργηθούν τα sms τις καθημερινές»

Ο καθηγητής τόνισε πως η κατάσταση βελτιώνεται

Αισιόδοξος για την εξέλιξη της πανδημίας εμφανίστηκε με τις δηλώσεις του, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Όπως είπε χαρακτηριστικά, φαίνεται ότι «η πανδημία δαμάζεται, και μέρα με τη μέρα θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Μειώνονται οι νοσηλευόμενοι

«Για πρώτη φορά υπήρξε μείωση των νοσηλευόμενων και του ιικου φορτίου, ενώ αναστρέφεται και ο λόγος εισιτηρίων – εξιτηρίων», ανέφερε ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Δεν πρόκειται να τηρηθεί το lockdown»

Ο ίδιος πρότεινε «το Πάσχα να γίνει σε εξωτερικούς χώρους στις αυλές μας στο χωριό αφού όπως επεσήμανε δεν πρόκειται να τηρηθεί το lockdown και είναι προτιμότερο από τις συγκεντρώσεις στα σπίτια».

«Χρήσιμα τα self test»

Αναφορικά με τα self test τόνισε πως «πρέπει να χρησιμοποιούνται για να βρίσκουμε τους θετικούς και έκανε παράκληση να μην σταματήσουν οι πολίτες να προσέχουν καθώς έχει πιθανότητες να βγει αρνητικό».

«Καλύτερα να καταργηθούν τα sms τις καθημερινές»

Όσον αφορά το λιανεμπόριο ανέφερε πως είναι θετική η εικόνα μέχρι τώρα και ότι είναι καλύτερα να αφεθεί ελεύθερο και να καταργηθούν τα sms τις καθημερινές. Ωστόσο υπογράμμισε πως το Σάββατο θα πρέπει να υπάρχει sms και επιτήρηση και στα εμπορικά να μπαίνουν με σειρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ