Δευτέρα 17/5/2021

Το «αδιαχώρητο» στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ του Σαββάτου – Ο ένας πάνω στον άλλο για ένα ποτό στο χέρι (video)

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες από τις πλατείες και τους πεζοδρόμους της Αθήνας, το βράδυ του Σαββάτου, με τους νέους να αγνοούν τα μέτρα και να συγκεντρώνονται διοργανώνοντας τεράστια κορωνοπάρτι.

Για άλλη μία βραδιά χθες, κατεγράφησαν απίστευτες εικόνες συνωστισμού στις κεντρικές πλατείες της Αθήνας, όπου εκταντάδες νεαροί συγκεντρώθγκαν γύρω από καταστήματα που πωλούν take away ποτά, κοκτέιλ και καφέδες, δίνοντας την εικόνα μίας πόλης που βρίσκεται σε ένα τεράστιο πάρτι.

Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη στήθηκε μεγάλο υπαίθριο πάρτι μετά μουσικής και με εκατοντάδες νέους να διασκεδάζουν χωρίς μάσκες, και φυσικά χωρίς αποστάσεις, σαν να μην υπάρχει πανδημία

Πέραν της πλατείας Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, στο «παιχνίδι» μπήκαν και άλλες περιοχές, όπως η πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο Μοναστηράκι αλλά και το Κουκάκι.Συγκεκριμένα, στον πεζόδρομο Δράκου, εκατοντάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα μαγαζιά αργά το βράδυ. Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί πως το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, αλλά δεν είχε υπάρξει καμία αντίδραση.

Παρόμοια εικόνα και στον πεζόδρομο Γεωργάκη Ολυμπίου, όπου κόσμος με ποτά στο χέρι συγκεντρώνεται έξω από μαγαζιά, τα οποία μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου παραμένουν ανοιχτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ