Σάββατο 8/5/2021

Κουτί με… ανθρώπινο πόδι έπεσε από φορτηγό σε δρόμο των Ιωαννίνων

Μακάβριο θέαμα στη μέση του δρόμου!

Σοκ έπαθαν οι περαστικοί από το μακάβριο θέαμα που αντίκρισαν μόλις άνοιξαν ένα μικρό κουτί, που είχε πέσει από διερχόμενο όχημα σε έναν δρόμο των Ιωαννίνων, καθώς στο εσωτερικό του βρισκόταν ένα… ανθρώπινο πόδι!

Ηταν γύρω στις 7 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας όταν το κουτί έπεσε στο οδόστρωμα από ένα φορτηγό που κινούνταν στο οδικό δίκτυο στα όρια του νομού Ιωαννίνων, χωρίς όμως να γίνει αντιληπτό από τον οδηγό. Λίγη ώρα αργότερα περαστικοί είδαν το κουτί στη μέση του δρόμου, το άνοιξαν και έμειναν με το στόμα ανοιχτό μόλις αντίκρισαν στο εσωτερικό του το ανθρώπινο μέλος.

Αμέσως ενημέρωσαν για το μακάβριο εύρημά τους την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και περισυνέλεξαν το μυστηριώδες κουτί, προκειμένου να το εξετάσουν και να εξακριβώσουν από πού προερχόταν.

Η ειδική και ιδιαίτερα προσεγμένη συσκευασία οδήγησε τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για απόβλητο από νοσοκομειακό ίδρυμα. Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα συνεχίζεται ώσπου να επιβεβαιωθεί ότι πράγματι αυτό συνέβη, αλλά και για να εντοπιστεί το φορτηγό από το οποίο έπεσε το κουτί και να διαπιστωθεί τελικά από ποιο νοσοκομείο το παρέλαβε ο οδηγός του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ