Θρίλερ με την εκταφή νεκρής! Έρευνα σε γηροκομείο μετά των θάνατο 68 ηλικιωμένων

Αιτία θανάτου η ανακοπή καρδιάς για όλους τους τροφίμους

Must Read

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση μυστήριων θανάτων σε γηροκομείο στα Χανιά!

Οι αστυνομικές αρχές έλαβαν εντολή από τον Εισαγγελέα Χανίων να διερευνήσουν τον θάνατο ηλικιωμένης αλλά και άλλων 68 τροφίμων που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο συγκεκριμένο γηροκομείο, μέσα σε έναν χρόνο.

Η διαδικασία εκταφής της ηλικιωμένης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Zarpanews.gr, προκειμένου να ερευνηθούν οι λόγοι που έχασε τη ζωή της, αφού στην ληξιαρχική πράξη θανάτου της, όπως και στις υπόλοιπες 68 περιπτώσεις αναφέρεται ως αιτία η ανακοπή καρδιάς χωρίς να υπάρχουν άλλες διευκρινίσεις.

Η έρευνα ξεκινάει μετά από καταγγελία της οικογένειας της άτυχης γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθεί αν τίθεται θέμα αξιόποινων πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα. Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί η σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση αλλά και η ανθρωποκτονία με δόλο, δια παράλειψης και κατά συρροή.

Δείτε φωτογραφίας από την εκταφή που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This