Μάρτυρας στην υπόθεση Βαλυράκη: «Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, ακούω καθημερινά πολλά» (video)

Must Read

Αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, από την ημέρα που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά, έκανε ο πρώτος μάρτυρας στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη.

Ειδικότερα, ο άνδρας που είχε δει τι συνέβη στην θάλασσα της Ερέτριας το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, έκανε λόγο στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τότε που αποφάσισε να μιλήσει αλλά και για την ηθική δικαίωση μετά την εμφάνιση και του δεύτερου αυτόπτη μάρτυρα.

«Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση σε αυτή την κοινωνία, ειδικά με το μαγαζί. Κάθε μέρα ακούω ότι τα έχω πάρει από την οικογένεια Βαλυράκη για να πω όσα είπα. Είμαι τόσα χρόνια στην Ερέτρια, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, είμαστε οικογενειάρχες και δεν μπορείτε να φανταστείτε τώρα τελευταία τι περνάω. Με την εμφάνιση και του δεύτερου μάρτυρα που μίλησε στην εκπομπή σας, ίσως να βρεθεί τώρα ο δράστης. Εγώ τότε έφυγα πριν δω την κατάληξη της λογομαχίας. Αν είχα δει όλο το σκηνικό, όπως και ο δεύτερος μάρτυρας δεν υπήρχε περίπτωση να καθόμουν με σταυρωμένα χέρια. Ίσως είχαμε σώσει και τον άνθρωπο», είπε.

Ο μάρτυρας αυτός που ζει στην περιοχή, είχε μιλήσει και στην εκπομπή «TLIVE» της Τατιάνας Στεφανίδου. «Άκουσα μία λογομαχία, είδα το καΐκι με δυνατές τις μηχανές, να προκαλεί έντονο κυματισμό και έφερε δύο φορές σβούρα γύρω από το φουσκωτό. Κατέθεσα τα πάντα στο Λιμενικό» είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This