Κυριακή 20/6/2021

Ξεκίνησαν στη Λάρισα και κλείνουν από τώρα τραπέζια στα τσιπουράδικα και τα μπαρ!

Η διάθεση του κόσμου για έξοδο είναι στα ύψη, μετά το πολύμηνο κλείσιμο

Δευτέρα του Πάσχα ανοίγει η πολυπόθητη εστίαση και ήδη σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας έχουν αρχίσει οι κρατήσει! Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Λάρισας, με τους καταστηματάρχες να ετοιμάζονται πυρετωδώς και ήδη να έχουν γίνει οι πρώτες κρατήσεις ακόμη και για την Κυριακή του Θωμά σε τσιπουράδικα της πόλης!

Η διάθεση του κόσμου για έξοδο είναι στα ύψη, μετά το πολύμηνο κλείσιμο και η επαναλειτουργία της εστίασης θα γίνει μόνο στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων. Επιτρέπεται η παρουσία καθήμενων μόνο πελατών και μέχρι έξι άτομα ανά τραπέζι. Πάνω στα τραπεζάκια πρέπει να υπάρχει αντισηπτικό. Οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες στην εστίαση πρέπει να κάνουν self test δύο φορές την εβδομάδα.

Πελάτες και προσωπικό θα πρέπει να φορούν μάσκα. Επίσης, επιτρέπεται η χρήση του μπαρ από τους πελάτες: α) με την τοποθέτηση δύο (2) σκαμπό μαζί και β) απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου για κάθε επόμενη δυάδα σκαμπό.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ