Το tweet – κόλπο του Λαγού μέσα από το περιπολικό

Έμπλεξε την ορθοδοξία με την AstraZeneca...

Must Read

Τη στιγμή που άνδρες της Interpol συνέλαβαν τον καταδικασμένο για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή Γιάννη Λαγό, λίγες ώρες αφότου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ψήφισε την άρση ασυλίας του, ο ίδιος έσπευσε να tweetάρει μέσα από το περιπολικό…

Μάλιστα σκαρφίστηκε να προσθέσει τα hashtags #AstraZeneca #Εμβολιο προκειμένου να έχει η ανάρτησή του μεγαλύτερη απήχηση και να εμφανίζεται σε όσους αναζητούν tweets που αφορούν τον εμβολιασμό με το συγκεκριμένο σκεύασμα, θέμα που πρωτοστατεί τις τελευταίες μέρες σε δελτία ειδήσεων και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι σε Βελγικό περιπολικό. Οι κλέφτες, άθεοί και ανθέλληνες με πάνε φυλακή. Μένω πιστός για Χριστό και Ελλάδα. Είμαι περήφανος που δεν προσκύνησα ποτέ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ #AstraZeneca #Εμβολιο» έγραψε.

https://twitter.com/IoannisLagos3/status/1386991901207932928

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This