Έρχονται μηνύσεις για τη «συγγένεια» του επισκόπου Δορυλαίου με την ιδιοκτήτρια του γηροκομείου στα Χανιά

Συνεπωνυμία του επισκόπου Δορυλαίου με την ιδιοκτήτρια του «αμαρτωλού» γηροκομείου

Must Read

Με μηνύσεις κατά συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, μετά τα ρεπορτάζ περί εμπλοκής της σε υπόθεση μεταβίβασης ακινήτου και τις φήμες περί συγγενικής σχέσης του επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού με την ιδιοκτήτρια της υπό έρευνα δομής ηλικιωμένων στα Χανιά, την οποία κάποιοι εμφάνισαν ως… αδελφή του.

«Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είμαστε αποφασισμένοι να στραφούμε νομικά σε βάρος εκπομπής που ποινικοποίησε μια συνεπωνυμία του ιεράρχη, αλλά και κατά όλων εκείνων που αναπαράγουν μια ψευδή και συκοφαντική είδηση. Ολα αυτά θα είχαν λήξει, αν είχαν επικοινωνήσει μαζί μας. Δεν τηρούνται στοιχειώδεις κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Μητρόπολης Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης.

Μιλώντας στο XANIA LIVE TV διευκρίνισε ότι τα χρήματα του ενοικίου από το ένα ακίνητο πηγαίνουν σε συσσίτια και δομές της Μητρόπολης, ενώ το δεύτερο έχει παραχωρηθεί δωρεάν στην Αδελφότητα Μικρασιατών Χανίων. Τέλος, έκανε εκτενή αναφορά στο ιστορικό της υπόθεσης, τονίζοντας ότι πίσω από τις καταγγελίες υπάρχει περιουσιακό ζήτημα με συγγενείς της ηλικιωμένης.

Θέση για το ζήτημα που προέκυψε με τη συνεπωνυμία του επισκόπου Δορυλαίου με την ιδιοκτήτρια του «αμαρτωλού» γηροκομείου πήρε και η… πραγματική αδελφή του Κλειώ Λιονάκη, η οποία ξέσπασε σε ανάρτησή της στο facebook. «Ταπεινός και ελεήμων, όπως ακριβώς μας έμαθαν οι γονείς μας. Πώς είναι δυνατόν εσύ, ως υπόδειγμα φιλάνθρωπου και δυνατού αγωνιστή, να αναζητάς και να καταπατάς ξένες περιουσίες; Ποιοι είναι εκείνοι που θα βγουν και θα πουν για σένα, προσβάλλοντας εσένα, αλλά και όλη μας την οικογένεια, που πάλεψαν για εμάς και για να μας τα παρέχουν όλα; Δεν είμαστε ούτε κακομοίρηδες ούτε φτωχοί πνευματικά για να μπορέσουμε να αρπάξουμε ξένες περιουσίες. Δεν φοβόμαστε κανέναν και η Δικαιοσύνη θα μιλήσει. Η οικογένειά σου θα είναι δίπλα σου, και όποιος σε πειράξει θα μας βρει μπροστά του. Υ.Γ.: Δεν υπήρξα ποτέ ιδιοκτήτρια καμίας κλινικής – όλα αυτά σχετίζονται με τη ζήλια και την κακία που μας έχει περικυκλώσει!» έγραψε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This