Τρίτη 3/8/2021

Αύξηση εμβολιαστικών κέντρων για να καλυφθεί η ζήτηση στους 40-44 ετών! Ανάρπαστα τα ραντεβού

Πηγές της κυβέρνησης ανέφεραν ότι έχουν ήδη κλειστεί ραντεβού μέχρι τον Ιούνιο.

«Θα υπάρξει άμεσα απόψε αύξηση εμβολιαστικών γραμμών και νέα εμβολιαστικά κέντρα» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, μετά τις πληροφορίες ότι με το άνοιγμα της πλατφόρμας εμβολιασμού για τους 40-44 ετών, παρατηρήθηκε ηλεκτρονικός… συνωστισμός στο κλείσιμο των ραντεβού.

«Λόγω της κατακόρυφα αυξημένης ζήτησης σε ραντεβού από την ηλικιακή ομάδα 30-39 και 40-44, που άνοιξε σήμερα το απόγευμα, θα υπάρξει άμεσα απόψε αύξηση εμβολιαστικών γραμμών και νέα εμβολιαστικά κέντρα ώστε να καλυφθούν όλα τα αιτήματα», πρόσθεσαν οι πηγές της κυβέρνησης και ανέφεραν ότι έχουν ήδη κλειστεί ραντεβού μέχρι τον Ιούνιο.

Το… κλασικό πλέον SMS εστάλη από το emvolio.gov.gr σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση: «Σας ενημερώνουμε ότι προτεραιοποιηθήκατε για εμβολιασμό. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας μέσω του emvolio.gov.gr ή μέσω του κοντινότερου ΚΕΠ ή φαρμακείου».

Για τους πολίτες 40-44 ετών που δεν είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση, η πλατφόρμα θα ανοίξει την Πέμπτη 29 Απριλίου στις 8:00πμ.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ