Η φράση του μήνα για την κυβέρνηση: «Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο»

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού για το άνοιγμα της πλατφόρμας εμβολιασμού των 45-49 ετών

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο twitter με αφορμή το γεγονός ότι άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμού για την ηλικιακή κατηγορία 45-49.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, μέσα σε λίγες ώρες… εκτοξεύθηκαν τα ραντεβού για εμβολιασμό που έκλεισαν οι 45-49 ετών αγγίζοντας τα 130.000. Η χορήγηση των δόσεων θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Μαΐου.

«Άνοιξε η πλατφόρμα για τους πολίτες ετών 45-49. Κλείστε το ραντεβού σας! Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο! emvolio.gov.gr», έγραψε ο πρωθυπουργός, με τη φράση που χρησιμοποιεί το τελευταίο διάστημα σχεδόν όλο το κυβερνητικό σχήμα, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού με το μήνυμα «Άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού για ηλικίες 45-49! Εμβολιαζόμαστε, κάνουμε το πρώτο βήμα προς την Ελευθερία!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This