Τρίτη 15/6/2021

Μάγεψε η λατινοαμερικάνικη εμφάνιση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην «φετινή Ανάσταση»

Με παντελόνι στην εκκλησία η τολμηρή πρόεδρος

Με λευκό κοστούμι εμφανίστηκε στην μητρόπολη Αθηνών για τον εορτασμό της Ανάστασης η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου. Για να τιμήσει όπως χαρακτηριστικά είπε, την « Φετινή Ανάσταση». Απανωτές οι καινοτομίες της κυρίας προέδρου. Από τη μία μπαίνει με παντελονάτο κοστούμι στην εκκλησία, πράγμα πρωτοφανές για γυναίκα αξιωματούχο. Αλλά συνηθισμένο για κολομβιανούς βαρώνους όπως ο Εσκομπάρ ή πρωταγωνιστές σε ανάλογες ταινίες, όπως ο Αλ Πατσίνο στο σημαδεμένο.

Μπορεί σε αυτή την ενδυματολογική επιλογή της λοιπόν να την επηρέασε και η χθεσινή επίσκεψη της στον Πειραιά με το γνωστό πλάνο, που ήταν από τα πιο πετυχημένα που έχουμε δει τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο κολομβιανός Εσκομπάρ, λάτρευε τα λευκά κοστούμια γιατί θεωρούσε ότι απεικόνιζαν την αγνότητα της ψυχής του

Από την άλλη, η κυρία Σακελλαροπούλου αγνοεί ότι υπάρχει μία και μόνη «Ανάσταση». Η Ανάσταση του Κυρίου. Ούτε φετινή, ούτε περσινή, ούτε προπέρσινη.
Τέλος, είδαμε την πρόεδρο να πηγαίνει βόλτα την ώρα που έπαιζε ο εθνικός ύμνος με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να προσπαθεί να την τραβήξει πίσω για να αποδώσει τιμές.

Το στράτευμα αποδίδει τιμές στον …Παυλάρα!

Ασορτί το όλο σκηνικό με την δήλωση του πρωθυπουργού για το ανοιξιάτικο Πάσχα. Λες και υπάρχει κι άλλο Πάσχα εκτός από το ανοιξιάτικο. Αν και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όλα πρέπει να τα περιμένουμε. Μην του πει κάποιος μόνο ότι το Πάσχα είναι κινητή εορτή, και του έρθει καμιά ιδέα να το μεταφέρει μαζί με τα Χριστούγεννα για να γλιτώσει κανένας κολλητός του επιχειρηματίας το δώρο.

Κρίμα πάντως που δεν πήγε μαζί και ο σύντροφός της κυρίας Σακελλαρόπουλου. Ξέρετε, αυτός ο μυστήριος τύπος που του απέδιδε τιμές το στράτευμα χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι. Μπορεί να του άρεσε η σημαία με τα χρυσά κρόσια, και να την έπαιρνε για τραπεζομάντιλο. Θα ήταν άλλη μία καινοτομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ