Σκουτέλης: «Προστασία 100% από τον ιό 15 μέρες μετά τον εμβολιασμό»

Τόνισε ότι οι μάσκες παραμένουν απαραίτητες

Must Read

Για τη σημασία του εμβολιασμού αλλά και τη συνέπεια που πρέπει να επιδείξουν οι πολίτες απέναντι στον κορωνοϊό, μίλησε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Αθανάσιος Σκουτέλης.

«Απαραίτητη η μάσκα μέχρι να εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού»

«Τέσσερις μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, είναι σαν να μην το έχεις κάνει. Δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση, προστατεύεστε 100% από βαριά νόσηση» είπε ο κ. Σκουτέλης, ενώ τόνισε ότι «δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε τώρα επειδή άλλοι έχουν κάνει τα εμβόλια.

Αν δεν αποκτήσουμε κουλτούρα προστασίας, δεν θα ξεμπερδέψουμε ποτέ από τον κορωνοϊό. Θα τον ξεφορτωθούμε τον κορωνοϊό, αλλά θέλει συνέπεια» είπε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής.

Τι είπε για το εμβόλιο της AstraZeneca

Ο κ. Σκουτέλης ανέφερε με νόημα πως «και τα τέσσερα εμβόλια που κυκλοφορούν είναι αποτελεσματικά και ασφαλή, και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έκρινε με βάση τα δεδομένα της Ελλάδας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This